Zon, zee, zand en Griekse mensen…

zondag 12 juli 2009 21:55 uur

Dit weekend was zo vakantieësque, dat het bijna voor een echte vakantie in Griekenland door kon gaan. Ik at verrukkelijke vis:

Vis

en Griekse salade en dronk me helemaal gek aan prosecco, witte wijn, limoncello en tiramisu, iets waar ik vooral later in de nacht nog plezier van had. (Beetje misselijk, niet spugen hoor, maar toch best wel misselijk.) De zon scheen me bijna constant in het gezicht en de avond was erg gezellig en vol beloftes aan Griekse stranden in het jaar 2010. Wordt vervolgd dus.

Vandaag bevond ik mij opeens op het Bakkumse strand, met mijn knieën in het zand, gravend met mijn zoon om een zo mooi mogelijk zandkasteel te maken voor Koning Koos (Zie Zandkasteel). Mijn hart liep helemaal over van geluk toen ik Ruben en Marcel de zee in zag rennen en Midas zelf zijn kleren uittrok en ze achterna ging. Zomergeluk. Onbetaalbaar.

Twitterladiesmoe2 reacties

  1. Aurelia30Berry

    Houses and cars are quite expensive and not everyone can buy it. Nevertheless, business loans was invented to help people in such hard situations.

  2. anna-maria

    Ja…het was erg mooi….

    Bakkum beach maakt het leven langer.

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *