Zombies zombies zombies!

vrijdag 14 mei 2010 20:14 uur


Zwager Marcel (a.k.a. b°b) leende me een boek. Een, zo nu blijkt, heel kick de bomboek. Pride and Prejudice and Zombies. Groot fan als ik ben van Jane Austens oeuvre vermoedde ik dat deze roman me niet zou kunnen bekoren, maar het tegendeel blijkt waar. Het verhaal van Pride & Prejudice ken ik uit mijn hoofd en dat maakt het lezen extra leuk.

Maar na deze passage was ik echt om:

[…] but his friend Mr. Darcy soon drew the attention of the room by his fine, tall person, handsome features, noble mien — and the report which was in general circulation within five minutes after his entrance, of his having slaughtered more than a thousand unmentionables since the fall of Cambridge.

Whaha, unmentionables, wat een gaaf woord. En wat een wending in het verhaal. En wat sexy, Darcy als zombie slayer! Dus, kadotip voor 10e: (want deze is dus een leenobject) LUXE EDITIE.

Wat nog veel leuker is, er zijn meer titels vergriezeld. Wat dacht je van Sense and Sensibility and Sea Monsters en Mansfield Park and Mummies? Prima!
1 reactie

  1. Dave

    Als je deze versie van Jane

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *