ZATERDAG

zondag 30 juli 2006 09:03 uur

Kreeg ik gisteren toch van verschillende mensen op mijn *** dat ik niets meer log. Whoops. Dus. Bij deze ­čÖé

De dag begon met een nimmer vermoeibare RuSt die als een gek plankjes begon op te hangen in mijn nieuwe kantoortje. Hoera! Foto’s zie hier.

Roosmarijn vierde haar verjaardag tussen het riet aan een Loosdrechtse Plas. Zeer aangenaam en gezellig. Er was een hangmat dus mijn steeds meer protesterende lijf was ook in haar nopjes. Voor kiekjes zie hier.

Daarna snel nog even doorgereden naar Evan en Maria, die een housewarming gaven ivm de achter de rug zijnde giga-verbouwing aan de begane grond. Voor kiekjes van die verbouwing zie hier. Wat zou een mens toch zonder Flickr moeten!1 reactie

  1. tilde

    grappig ik heb dezelfde hangmat!

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *