Witte Paasch

zondag 23 maart 2008 14:12 uur

Om de opstanding van Mijn Zoon te vieren (en oh ja, Pasen) reden we naar het altijd gezellige Castricum om ons daar vol te laten stouwen op de jaarlijkse (?) Paasbrunch bij B?b en Dingetje. Daar waar Mijn Zoon gisteren nog de sterren van de hemel liep, was hij vandaag niet van de vinger af te branden. Wel wilde hij gelukkig nog naar buiten, waar de fun is, en al helemaal als het er sneeuwt alsof het Mitterfirmiansreut is. Dus in zijn nieuwe regenbroek en laarzen trotseerden wij de sneeuw en Mijn Zoon de zwaartekracht.

midas houdt van lopenmidas loopt in de sneeuwop de schommel ome marcel en midas

Ik ben zo trots!1 reactie

  1. Giph

    H?, ik heb hier geen sneeuw gezien. Voornamelijk zon in het zonnige zuiden.

    Ohja, je hebt mijn oude link nog tussen de links staan… 🙁

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *