Wie is de mol, verdomme?

donderdag 7 januari 2010 21:59 uur

Verdorie. Als groot wieisdemolfan heb ik het dit jaar extra zwaar. Niet alleen vind ik de spanning over wie de mol is ondraaglijk, het wordt pas echt vervelend, blijkt, als er iemand meedoet die je kent. Die je goed kent. Wat een hel. Hij was opeens drie weken ‘weg’. Hij mag er niet over praten. Hij mag er echt niet over praten. ‘Daar kan ik niets over zeggen,’ is zijn antwoord op zo’n beetje alles.

Alles leuk en aardig, maar ik wilde dan toch in ieder geval één aflevering kijken met hem samen, zodat ik eindelijk eens backstagedetails zou kunnen verkrijgen, hoewel hij daar vast ook niets over mag zeggen. Maar helaas, koorts gooide roet in het eten waardoor ik gewoon thuis op de bank keek, RuSt’s hand fijnknijpend toen Arjen’s scherm aan de beurt was. Groen. GROEN. Hoera!

Volgende week een nieuwe kans. En hopelijk in goede gezondheid.1 reactie

  1. patrice

    Tis toch niet leuk als je je kadootje al weet voordat je het hebt uitgepakt ;), je bent een slimme meid je komt er vast achter.
    Tja, de mollen, mooi wel naar Japan.
    Ik zeg … beterschap! x

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *