Wie is de mol? (2)

vrijdag 26 januari 2007 08:59 uur

Grrrr wat is het spannend! Ik heb in aflevering twee mijn verdenkingen bij Inge neergelegd, en daar laat ik ze, na het zien van aflevering 3. Was ze al superverdacht met dat hele abseil-gedoetje, ze heeft ook het opdrijven van de prijzen in het veilingspel op haar geweten. En gut gut, wat baalde ze dat ze niets “gewonnen” had. Net zoals ze heel overtuigend kon balen van Ludo destijds. Let op mijn woorden: Inge is de mol! Joe.6 reacties

 1. Jos

  Renate is de mol :p

 2. Baste

  Dick is de mol.
  Zeker weten.

 3. Patty

  Ik denk ook Renate, alleen al om die geheimzinninge lach iedere keer op haar bek…

 4. Kimske

  Ja ik denk ook Inge idd…

 5. Johan

  Ja, ik weet het niet. Inge doet idd erg verdacht. Maar ik blijf toch nog even inzetten op Renate Verbaan.

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *