Wereldenoorlog op Canadadag

donderdag 2 juli 2009 09:06 uur

Gisteren vierden we de hele dag Canada. Joost liep de hele dag met een Canadese vlag aan zijn broek en we zongen luidkeels het Canadese volkslied. Joost kende uiteraard de gehele tekst uit zijn hoofd, incluis de Franse strofen.

Tussen de middag renden RuSt en ik naar de Hermitage om daar even snel binnen te loeren middels onze museumjaarkaart. (Gratis museum hoera!) De Hermitage is echt ontzettend Kick Ass als je, zoals ik, van kostuums houdt.

’s Avonds was het tijd voor dingen groter dan landen als Rusland en Canada: de hele wereld ging in oorlog met een leverkleurig geval met sprietjes in de HMH. War of the Worlds! MET Jeff Wayne! (Ik zou eigenlijk de avond ervoor al gaan met gezelschap Zonneveld maar moest die avond HELAAS verstek laten gaan wegens virusje.) (Ik mocht mee met gezelschap Zonneveld i.v.m. geboortjekaartje dat ik maakte.) Hoe dan ook, het was VET! En het bleek ook nog eens Jeff Wayne’s verjaardag te zijn wat hem de gelegenheid gaf om, volgens zijn zeggen, voor het eerst in 30 jaar eens een woordje te mogen spreken tot de zaal.

Na afloop zei ik tegen Joost dat het toch wel enigszins verontrustend was dat ik de CGIguy zo aantrekkelijk vond. Waarbij Joost moest beamen dat hij dat ook vond, hij had alleen even gemist dat de beste man NEP was. (nogmaals hihihi)

De man op het plaatje is de echte Richard Burton, wie CGIguy moest voorstellen. Hm-mm, inderdaad heel knap! Maar wel dus dood sinds 1984.

Nog een paar opmerkingen over de avond:
Gemiddelde leeftijd bezoekers: 48 / Gemiddelde leeftijd Black Smoke Band: 63 / Gemiddelde leeftijd strijkformatie: 23 / Was ik overdressed? Ja. / Stond de tripod hinderlijk in beeld? Ja. / Was het een spektakel? Ja!4 reacties

  1. Joost

    Het had toch eerder opgenomen kunnen zijn van Richard Burton?
    Heb ik weer he – EINDELIJK iemand die knap is, is ie dood als ik één ben.

  2. b°b

    De tripod hinderlijk? HINDERLIJK!? Wat denk je dat die mássa’s weggezapte mensen van die tripod vonden? Wees blij dat je nog lééft!

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *