We are all being Erica

donderdag 10 december 2009 16:00 uur


De serie die, nu we er net allemaal hooked aan zijn, haar season’s finale eruitgegooid heeft. Met een afschuwelijke cliffhanger. Oi.

En terwijl iedereen om me heen speculeert over hoe dat dan zit, met die Erica, en dokter Tom, en dokter Fred, en waarom ze het verdomme niet eens uitmaakt met Ethan (aargh Ethan ga weg saaie hond!), en dat ze dat gelukkig toch doet, en vooral iedereen, om mij heen dus, die steeds maar roept “IK ben als Erica! IK ben Erica! Zij is MIJ!” terwijl ik dat ook al dacht, dus dat kan helemaal niet, en al die tijdsreiscruxen, dat kan toch niet, (maar dat regelt dokter Tom allemaal, zegt Geertruida), nou ja, die serie dus. Als je hem nog niet gezien hebt, ga hem dan SNEL kijken (en vergeet dat ze het weer uitmaakt met Ethan).

Erica, we’re all being Erica.2 reacties

  1. d.

    Ah, spoiler, moet nog afl. 11 en 12 kijken… rare meid die Erica, Ethan is toch prima?

  2. Joost

    Martine kijk dan! Het gaat over mij! Ik woonde vorig jaar OOK in Toronto en ik heb het OOK uitgemaakt en ik heb OOK mijn baan ingeruild voor een eigen bedrijf en die viezige deur symboliseert Amsterdam!

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *