Wat ik vind van de nieuwe prinses…

dinsdag 9 december 2003 20:47 uur

Het is 20:45. Ik zit met een glas wijn achter mijn mac op het werk. De onderhoudstechnicus is een stuk kabel voor ons aan het solderen zodat we (collega Margot en ik) dan wel niet meer Gillmore Girls kunnen kijken, maar dan wel Sex & the City. Tot zover het enigszins “goede” nieuws. Het slechte nieuws is dat Maxima, de vrouw van Neerlands kroonprins Willem-Alexander, een kind geworpen heeft. En dat dat kind, nog geen dag oud, al een DVD wil hebben (herstel: de commercie wil dat). En dat wij die zitten te maken hier. En dat die af moet. Zeg eens eerlijk: WIE KOOPT DAT DING???

update: 22:35 uur | ben ik al naar huis? welnee

update (1): 23:24 uur | ben ik al naar huis? neeeeeeeeeeeeeeeee maar inmiddels wel dronken

update (2): 23:46 uur | Oh mijn god ik klamp verdwaalde collega’s aan om ze te zeggen dat ik dronken ben…. geloof ik… waar ben ik?

update (3): ik ga weg eh… margot? eh… kut… eh…. ik ga naar huis denk ik … eh oooooh tot morgen…. (note to self: GEEN WIJN DRINKEN ALS JE OM HET EVEN WAT NOG VAN PLAN BENT)plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *