Vrouw Alleen

zondag 16 september 2007 09:05 uur

RuSt dobbert op het IJsselmeer. Al vanaf vrijdag. En dus hebben Midas en ik het rijk alleen. Hoe het precies gebeurde dat ik mijn kamer vol met mensen had zitten die allemaal beweerden niet de weerwolf te zijn weet ik niet meer precies. Wat ik wel weet: 1 fles ros? en vier biertjes zorgen evengoed voor een leuke avond. (1 fles ros? en vier biertjes in totaal dus, over negen man)5 reacties

 1. VickiMCKNIGHT21

  When you are in uncomfortable position and have got no cash to go out from that, you will need to take the personal loans. Because it should help you unquestionably. I take collateral loan every single year and feel myself fine just because of that.

 2. Arjen

  Ik ben Arjen en ik ben het kleine meisje.

 3. david

  Ik had even moeite met de rekensom, het komt misschien omdat het maandag is of omdat ik niet weet of er werkelijk een weerwolf in de volle kamer zat. Ik weet het niet . . . .

 4. Lidewey

  Ik ben Lidewey en Martine is de weerwolf.

 5. walter

  Ik ben Walter en ik ben niet de weerwolf.

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *