Vondelpark – 2

zondag 7 september 2003 16:49 uur

Jim fietste met mij naar het station. Jim reed met mij in de trein en tram. Jim liep met mij naar het Vondelpark. Ik heb Kris ontmoet. Mensen die waren de bom: Bob, Da Huge, Frank en Punkey. (alfabetisch) Heette ze Lijn? Ze was VET zeg. Ik kon haar niet volgen, het was bits and bytes. Ik houd ervan als ik een meisje niet kan volgen. Ik houd ervan als een meisje zinnen zegt als “Ik heb de moblog-procedure van Pivot geprogrammeerd.” Ik raakte licht in paniek daar Remco maar niet scheen te willen arriveren. Maar hij kwam uiteindelijk. Dr. D. probeerde mij iets duidelijk te maken op ietwat onprettige toon maar dat is langs mij heen gegaan daar ik enorm was afgeleid door bierlucht uit zijn mond. Met Punkey, Da Huge en Jim ben ik weer terug naar het station gegaan. Punkey was afgeleid daar hij erg moest plassen. Geen paniek. Iedereen is thuis gekomen uiteindelijk. Ik heb in Hilversum nog in een snackbar gestaan ’s nachts. Met Jim. Wiens website het niet doet dus we gaan niet linken…

Wil iemand mij Lijn(?)’s URL (indien aanwezig) melden zodat ik haar naar behoren kan bezoeken en linken?
update: bedankt Marc!

Voor ik het vergeet:
buutvrij.com
Bezoek het even. Wees zo vriendelijk. Het is vet!plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *