VIVA400 2011

woensdag 9 november 2011 17:36 uur

Hoera! Ik sta in de Viva 400, dé lijst van jonge, succesvolle vrouwen in Nederland. Nu wist ik dit pas toen de Viva 400 uitkwam, en tot mijn verbazing ik mijn naam in de lijst ‘creatief’ zag staan. Blijkbaar hadden alle andere 399 vrouwen hier van tevoren al bericht over gekregen, want ik had al een paar keer ‘ik sta in de Viva 400’ voorbij zien komen op Twitter in de tijd voorafgaand aan dat uitkomen.

Gelukkig was dat niet het enige dat misging: OPRICHTER BURO RUST staat er in koeienletters boven. Nou ja, dat klopt natuurlijk niet, anders had het wel buro MaJo geheten. Een buro waar ongetwijfeld niemand op zou hebben zitten wachten.

De uitnodiging voor het bijbehorende feest heb ik uiteindelijk zelf moeten vragen, want die waren ze me ook vergeten te sturen. Derhalve schat ik mijn kansen op daadwerkelijke winst niet zo heel hoog in. Evenzogoed wil ik jullie vragen om, als je wilt hoor, op mij te stemmen. Want wie wil er nou NIET een Viva 400 award winnen?!

Stemmen kan hier: Viva 400 Creatief — Martine de Jong. Het kan nog tot 12 november 2011.

Als je dan toch een Viva-account hebt moeten aanmaken, stem dan ook meteen even op Janine, Cynthia of Mascha, en Roosmarijn. Superbedankt joh! Dan ga ik nu even stressen over wat ik aan moet doen naar iets dat als thema’s ‘feestelijk’ en ‘Las Vegas’ heeft. Misschien een glitterbadpak?3 reacties

  1. Nelleke

    Verdorie, je sexy silhouette is weg.

  2. Sanne

    Als die prut site het niet zo onvoorstelbaar moeilijk maakt om je te registreren dan wel in te loggen dan wel je wachtwoord te resetten had ik op je gestemd. Echt.

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *