Vies Dansen

zaterdag 14 februari 2009 13:30 uur

dirty dancing@Zazoukids, jessica & @stukjesbeatrixtheatereinde dirty dancing

Gisteravond was het dan zover: ik ging de door mijn moeder gewonnen kaartjes voor de musical Dirty Dancing verzilveren. Het koste me nogal moeite om 3 mensen te vinden die mee wilden, maar uiteindelijk bleek het heel makkelijk: Twitter! Twitter is, zoals steeds vaker, een oplossing voor alles. En zo kreeg ik via Twitter Sara (@StukjeS) en Lonneke (@Zazoukids) bereid gezellig met me mee te gaan. Jessica wilde ook wel graag mee en zo zaten we met zijn vieren op een eerste rangsplek te kijken naar een musical.

Nu wil ik even bij voorbaat kwijt dat ik musicals niet zo leuk vind. Ik kan er niet zo goed tegen als er midden in toneelspel opeens een begeleidend lied wordt ingezet. Maar nu wil het toeval dat dit helemaal niet zo’n musical was! Er werd wel gezongen, maar altijd door bijrollen. De hoofdpersonen hebben geen noot ten gehore gebracht, maar des te meer gedanst! Dansen is Heel Gaaf.

Nog even resumé: goed waren het prachtige decor en licht, de gave jurken, het dansen en de zangers, slecht was de BEROERDE vertaling en het tempo waarmee het verhaal er doorheen gejast werd. Ik had de eerste helft het gevoel dat ik naar een samenvatting zat te kijken. Nou, dat dus.

Oja, en de vrouw die Penny speelt heeft absurde benen. Echt. Bizar. Zo lang.

@stukjes, @Zazoukids en jessica voor het Beatrixtheater1 reactie

  1. sara

    ik denk dat die benen gephotoshopt waren. dat KAN niet anders!

    (waar zit jouw rss-optie??)

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *