Verjaardag/Verlof

zondag 3 september 2006 14:46 uur

Verjaars/VerlofsfeestjeVerjaars/Verlofsfeestje

Dat was een geweldig leuk feestje! Ter gelegenheid van mijn afgelopen verjaardag EN mijn inmiddels ingegane zwangerschapsverlof. Het was druk en gezellig en er waren weer lichtgevende polsbandjes en ballonnen en had ik al gezegd dat er zoveel leuke mensen waren? En ik heb zo’n prachtige kado’s gehad! Het leek wel een babyshower. Of hoe heet zoiets. Ik heb de gaafste vrienden van de hele wereld!

PS Waarom staan mensen altijd binnen mum van tijd in de keuken? Waar helemaal geen plaats is voor mensen? Althans, niet in die hoeveelheden… Of in de gang. Daar staan ze ook!

Verjaars/Verlofsfeestje2 reacties

  1. Sanne

    Ik denk dat mensen graag dicht bij elkaar zijn en dat moet dan ik kleine ruimtes. Met z’n allen in een lege balzaal voelt toch net iets minder feestelijk, want dan lijkt het net alsof er niemand is gekomen… en dat is natuurlijk niet goed voor een feestje. En inderdaad: de koelkast, of waar de drank zich dan ook bevind is uitstekende hangout.

  2. Arthur

    Hmmm, ja. Dat vraag ik me ook altijd af: waarom spelen feestjes zich vaak voor ’t grootste deel in de keuken af? Omdat je dan dicht(er) bij de koelkast bent wellicht? ­čÖé

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *