Two Kings + replacementQueen

vrijdag 21 maart 2008 09:17 uur

Alles heeft voor- en nadelen. Zo ook werken bij TwoKings:

nadelen

• Het is anderhalf uur reizen naar Den Haag.

• Ik moest van B?b enge plugins hebben op mijn FireFox en toen deed FireFox het niet meer (want enge plugins) en toen moest ik een nieuwe FireFox en toen deden de enge plugins het wel en FireFox deed het ook alleen waren al mijn bookmarks, koekjes en onthouden wachtwoorden kwijt en wist ik niet meer hoe ik op 10e.nl moest inloggen en toen stond er zoiets van wilt u het nog een keer proberen en nog een keer en nog een keer en toen zei Pivot “ja doei rot nou maar op” (wat Pivot eigenlijk zei was “logged out because of reason #1: User is banned”)… hoe dan ook, ik kon er niet meer in.

• Bij alles wat ik deed werd ik vergeleken met Charis. Ik verloor.
Ze misten Charis Heel Erg.

Het feit dat je dit toch kunt lezen zal wel betekenen dat het inmiddels gerepareerd is.

voordelen

• Ik kan nu best aerdig htmlen (xhtmlen zelfs, leerde ik later) en cssen, nog niet zo aardig als B?b zelf natuurlijk, maar dat zal ook wel nooit gebeuren want ik heb de intense blijdschap op zijn gezicht gezien zodra hij een pagina hetzelfde eruit liet zien in zowel FireFox, Internet Exploder 6 EN Internet Exploder 7. Een blijdschap die ik nooit zal kunnen evenaren om over het niveau van coden nog maar te zwijgen.

• Ik heb eindelijk mijn Pivotrekening betaald.

• Ik heb nieuwe mensen ontmoet (die ook htmlen en twitteren en hyvesen en bloggen en koffie drinken en zo nog wat raakvlakken).

en het belangrijkste: IK KREEG EEN PAASPAKKET.

Ik voelde me weer even helemaal werknemer, die niet hoeft te werken op vrije dagen en geniet van de privileges die werknemers genieten. Een paaspakket! Wow. Ik hoop dat ik snel weer bij TwoKings mag werken, bij voorkeur zo vlak voor Kerst.

Paaspakket @ Two Kings1 reactie

  1. Giph

    Wow, een paaspakket! Wat luxe!

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *