Twitteren in Amsterdam Zuid

woensdag 25 februari 2009 13:52 uur

Dat Twitter fantastisch is hoef ik wellicht niet meer uit te leggen. (Of wellicht wel, maar je kunt het beter gewoon zelf proberen: www.twitter.com.) Hoe dan ook, via twittermap.nl kwam ik erachter dat er twee van de tweeps (@zazoukids en @fashiontweet) bij mij in de buurt wonen dus zaten we al snel met zijn drieën in de buurt koffie te drinken. En vandaag dus weer. En het was WEER gezellig.

Kwam er gisteren trouwens pas achter wat Danny de Munk nu eigenlijk zong in “Mijn Stad“: kapsones in Zuid. Maar dit terzijde natuurlijk.

Lonneke met zoon MaxBarbara en Alwine

Ikzelf ben @10inc op Twitter.2 reacties

  1. RondaHahn32

    If you want to buy a house, you will have to get the personal loans. Moreover, my mother all the time uses a sba loan, which is the most fast.

  2. Djoizz

    Ik doe zelf helemaal niet aan Twitteren… Ik volg ook geen twitters. En blijkbaar ben ik een van de weinigen in blogland. Misschien moet ik het toch maar eens proberen. Maar ik zie er ook eigenlijk het nut niet van in. Ik zie gewoon niet wat er leuk aan is. Kan iemand het me uitleggen?

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *