Twitter Fotofestijn

zaterdag 31 januari 2009 22:07 uur

Vanmorgen bedacht ik me: ik kan nu OF het huis gaan schoonmaken, OF Alwine inpakken en naar café De Blauwe Pan gaan om nog net het staartje van de fotoworkshop mee te pikken. Nu ja, dat laatste deed ik dus. En het was reuze gezellig hoor! Puur was zo lief en onzelfzuchtig om samen met mij lekker binnen in het café te blijven terwijl de rest de stad intoog om te fotograferen. En binnen kon je ook best aardige plaatjes maken:

Twitter Fotofestijn Twitter Fotofestijn
Twitter Fotofestijn1 reactie

  1. HensleyLourdes35

    If you are willing to buy a house, you will have to get the home loans. Furthermore, my sister usually utilizes a collateral loan, which is the most firm.

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *