TV

donderdag 13 november 2008 21:38 uur

Een van de bijkomstigheden van dit zwangerschapsverlof, is dat ik Heel Veel Tv-programma’s zie. En er moeten me een paar ergernissen van het hart. In willekeurige volgorde:

So You Think You Can Dance: Ik kijk heel graag naar dit programma, de dansers zijn goed, de choreografie?n zijn gaaf, de kostuums ook. Maar dat KALF dat het presenteert moet Echt Weg! Ze is zo SLECHT. Aargh. Ze schreeuwt, ze heeft geen idee wat ze schreeuwt, ze is volledig gescript (waardoor je, na een gepeperde jurybeoordeling, uit haar mond hoort: “WAT EEN INSPIRERENDE OPMERKINGEN, FANTASTISCH!!!”), had ik al gezegd dat ze schreeuwt. Oi oi oi. En alsof dat nog niet erg genoeg is zit er iemand met de naam Euvgenia in de jury die continu klinkt alsof ze keihard moet janken maar in plaats daarvan haar mening over de dansers verkondigt. Oi.

Smaken Verschillen: Leuk programma omdat: Vijf verschillende huizen die je van binnen te zien krijgt, vijf verschillende zenuwachtige mensen die zichzelf in de vingers snijden in eigen keuken, vijf mensen die gedurende de week veranderen van ingetogen naar hysterisch amicaal. Bijzonder Stom Programma omdat: er ALTIJD 1 of meerdere mensen tussenzitten die alleen maar negatief zijn. Alleen maar. Negatieve mensen zijn zo… eh… vermoeiend.

En er was nog iets ergerlijks met Raoul Heertje die maar niet kon ophouden met het bashen van het programma van De Frogers, ZONDER het ooit gezien te hebben.

Zo, nu we dit uit mijn systeem hebben, kan ik weer lekker positief voor de televisie in slaap vallen.2 reacties

  1. Tim K.

    en dat meredith grey altijd zulke domme teksten uitkraamt als voiceover bij grey;s anatomy..das ook heel irritant!

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *