tum tumtumtum

maandag 19 maart 2007 21:26 uur

Ik ben nogal druk met allerhande zaken (vooral leven) maar natuurlijk nooit druk genoeg om op een druk Schiphol een bruidsboeket te vangen. Dus…. WIE WEET!

Die is voor mij! Yes! Gevangen!5 reacties

 1. Ilse

  Hai 10e,
  Kom je ook mijn bruidsboeket vangen (RSVP’en kan nog steeds 😉 Enneh heb je ook het adres van je oom voor mij?
  X, Ilse

 2. roos

  Hee! Ik heb even rondgekeken hier en moet toch even kwijt dat ik je websites die je maakt erg mooi vind! En die camplaatjes zijn ook geweldig! Die met je kindje hihi. En nou ja, nu ik toch aardig aan het doen ben, ik vind deze blog er ook heel erg leuk uitzien, daarom bleef ik ook hangen. Lekker vrolijk en kleurrijk en speels en dwarrelig en zwierig. Joehoe!

 3. Dingetje

  Wat dat betreft is het lang wachten voor ons! Dan heeft onze schoonzus het toch beter gedaan. Hopelijk werkt het. Ik heb wel zin in een feestje.

 4. vosz

  Ruben is Sjaak. Capice Roeben ;)?

 5. Peet

  Spannend hoor. Ik zal voor je duimen!! 🙂

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *