Tot ziens 2009!

donderdag 31 december 2009 10:27 uur

Ach ja, 2009, wat zal ik er eens over zeggen. Het was een jaar met veel verstoorde nachtrust. Nu, op de laatste dagen van het jaar lijkt Alwine terug bij af te zijn en wordt een aantal keren per nacht hard huilend wakker. Het was ook het jaar waarin Alwine er opeens bij was en we leerden dat ze een ontzettend lief, innemend meisje is. Nu zijn we met zijn 4, al ruim een jaar lang! Midas veranderde ook, nu aan het einde van het jaar is hij een leuk, eigenwijs, slim mannetje dat ontzettend lief is voor zijn zusje. Ik ben zo trots op hem! Verder gingen Ruben en ik dit jaar samen werken en overleed mijn oma. 2009 was geen makkelijk jaar, maar wat maakt het uit, 2010 komt eraan en 2010 is uiteraard MIJN jaar! Tijd voor een beeldoverzichtje:

JANUARI
We zijn heus niet moe
Alwine slaapt in porties van 2 uur. Dag en nacht. En het einde is nog lang niet in zicht.

FEBRUARI
Midas Wii Fit
De Wii Fit valt vooral bij Midas in de smaak.

MAART
Broederliefde @rust & @msteeman
Eindelijk lente. En gezellige dagen met familie.

APRIL
Lekker op het terras
Midas en Arjen zijn vrienden en ik vind ze samen terug op het terras in de straat.

MEI
In het treintje…
We brengen zo veel mogelijk tijd buiten door en Midas gaat graag in het treintje in het Amstelpark.

JUNI
Geboortekaartje Willemijn
Nichtje Willemijn is geboren.

JULI
Midas en ik en Joost en Roosmarijn op TV! #mj020
Samen met Joost en Roosmarijn proberen we mee te doen aan de Michael Jacksonflashmob. Dit lukt niet maar we komen wel op TV.

AUGUSTUS
We zijn in Frankrijk!
We hebben een heerlijke vakantie in het huisje van Annie.

SEPTEMBER
Het bruidspaar
Mijn zus trouwt en ik krijg er een zwager bij. Het is een prachtige dag die mij nog steeds in tranen stort.

OKTOBER
Nieuwe Herengracht Herfstborrel 2009
We beleven een wilde avond met de mensen van de Nieuwe Herengracht. Voor mij het moment dat ik echt werd opgenomen in de ‘familie’.

NOVEMBER
Supersonische Knikkerbaan
Midas wordt 3! Hij krijgt een fantastische knikkerbaan van Joost.

DECEMBER
Lief!
Alwine wordt 1! Ze is nu echt geen baby meer.plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *