Terug op aarde…

maandag 19 februari 2007 13:01 uur

Ik was even weg hoor. Samen met RuSt en MiSt verbleef ik in een “romantisch bakhuisje” ergens in de Betuwe. Lekker even tot rust komen, was de missie. Wat we even over het hoofd hadden gezien was het fantastische volksfeest Carnaval. Wat er voor zorgde dat we de hele nacht rechtop in ons bed zaten wegens w??r een carnavalstruck vol zuipende lui die ons bakhuisje passeerde. Dat ze zuipten [sic] was niet zo erg, dat ze een stereo bij zich hadden met verdomd goede boxen w?l! Helemaal omdat ze, naast carnavalskrakers, vooral toch ook terrortoestanden draaiden.

lallallallaa Afb053.jpg

Dus. Maar we zijn wel uitgerust hoor! En belangrijker: we zijn inmiddels twee familieleden rijker! Werd eerst al zoon Woud van mijn neef Rob geboren, gistermiddag om half 2 besloot Roos Birte Steeman dat het tijd was om te arriveren. Midas heeft dus, ook al is hij nog maar drie maanden jong, NU al een vers nichtje! (En Bram een zusje) Hoera! We gaan vanmiddag snel kijken!4 reacties

 1. roos

  In elk geval een mooie naam ­čÖé

  Gefeliciteerd!!

 2. Erika

  Gefeliciteerd met de uitbreiding van de stamboom naar rechts en links.
  Ben nieuwsgierig naar meer info over het Bakhuisje. Klinkt zoooo romantisch.
  Groetjes

 3. Mr Apollo

  Wist je dat carnaval etymologisch gezien een verbastering is van kernafval? En beide kun je uitstekend kwijt beneden de rivieren! Alaaf!
  O ja, en gefeliciteerd met nichtje Roos, Midas!

 4. Johan

  Aaaargh… carnaval./ En dat moet het ook nog een vakantie verpesten… Nog Aaargher.

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *