Sneeuwflocken in februari

maandag 5 februari 2007 22:24 uur

” ‘k heb een weblog “ subjectte het mailtje dat ik van mijn stiefmoeder (of nou ja stiefmoeder, dat klinkt wel erg Assepoesteresque) Erika kreeg. W00t! Een weblog! Want hoe meer weblogs hoe merry natuurlijk, en al helemaal als het een familielid is want zo mis je nooit meer belangrijke details. Zo weet ik nu dus dat ze naar Shanghai gaat afreizen! Een detail dat ik dus mooi gemist had. Ha! Maar nog veel belangrijker: de stukjes zijn bijzonder grappig geschreven, helemaal als je haar kent. Dus hop! Ga Erika leren kennen!

Is trouwens nog een detail dat me ontgaan was: dat ze zo grappig kan schrijven… ­čÖé1 reactie

  1. Erika

    :-)Wat een leuk stukje, en het gaat over mij. Martine, hartelijk dank voor je support.
    Lieve groetjes, Erik

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *