Sinterkerstfeest

woensdag 23 december 2009 23:50 uur

Ik en Ruben

Omdat ik nu bijna officieel de helft vorm van buro RuSt (1 januari a.s. worden we een v.o.f.!) slijt ik de meeste van mijn werkende dagen op de Nieuwe Herengracht. De meeste, want de laaste maand kwam er nogal eens wat tussen, de meeste redenen betroffen ziekte- en familiegerelateerde zaken, vaak ook nog in combinatie.

Die Nieuwe Herengracht is nog een verhaal apart, waar altijd weer meer mensen wonen/werken die je kent dan je dacht, en aangezien ik nog lang niet iedereen heb ontmoet op dat kleine stukje gracht, zijn dat er vast meer dan ik inderdaad dacht.

Hoe dan ook, die Nieuwe Herengracht dus, nummer 49 in het bijzonder, de derde, vierde en vijfde verdieping in het nog meer bijzonder, besloten samen een soort van Sinterklaas- Kerstachtige avond door te brengen, met cadeautjes van het soort dat niemand wil hebben, drank van het soort dat iedereen wil opdrinken, zodat het ook te snel op is, en eten van de beste toko in de buurt. Een goede avond dus.

Gaby Laura Ik Gijs

De cadeautjes werden keihard verdobbeld, zodat je zeker overbleef met net dat wat je niet wilt meenemen naar huis. Evenzogoed ging ik, na wat keihard onderhandelen na afloop van het spel, naar huis met de volgende zaken:
• Een Ron Brandsteder quiz (jeej!)
• een grote Tobleronereep (jeej!)
Ruben scoorde nog de DVD van The Bourne Ultimatum.

De avond eindigde in een spel Weerwolven waarna ik tot de volgende conclusies kwam:

• als je met eerstekeerspelers speelt lig je er altijd snel uit (in dit geval waren zowel Ruben als ik de eerste ronde al gelyncht, why? WHY??)
• als er een advocaat meespeelt, eerste keer of niet, WEES OP JE HOEDE! Ik heb nog NOOIT iemand zo briljant een spel bij elkaar zien liegen, en winnen.

Joost, Jesse en een cadeau

Joost en Jesse, één van deze twee personen is advocaat3 reacties

  1. Meisje

    Zelf geen interesse, al een lieftallige wederhelft enzo. But still, lekker ding! 😉

  2. 10e

    @Meisje: Jazeker! Maar hij is ook gay, mocht je zelf interesse hebben. Je naam doet me vermoeden dat je geen kans maakt.

  3. Meisje

    En de linker is de enisnogvrijgezel? Lekker ding!

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *