Politieke droom

dinsdag 14 januari 2003 08:19 uur

Ik droomde vanmorgen dat ik met een flink aantal lijsttrekkers in het vliegtuig zat op weg naar Nederland. Ik zat naast Wouter Bos. In het vliegtuig hadden we een Nederlandse krant gekregen en daarin werd bevestigd wat al een tijdje als rumoer gegonst had: Jan Marijnissen was afgetreden als lijsttrekker, evenals Gerrit Zalm (beiden ook niet in het vliegtuig aanwezig). Goh, zei ik tegen Bos, nu moet ik dan maar op jou stemmen. Hiervan ging hij blozen (???!). Nabeschouwend lijkt het mij niet slim om zoveel politici in 1 vlucht te boeken (kwa veiligheid) en de SP bestaat bij de gratie van Marijnissen. En het is inmiddels nog maar 8:17 uur. Ik ben mij er eentje!plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *