PC verdriet

woensdag 22 september 2004 10:01 uur

Mijn PC had de verhuizing niet overleefd. Eenmaal in zijn nieuwe kamer aangesloten wilde hij best wat opstartgeluiden produceren, maar echt doorstarten deed hij niet, beeld genereren evenmin. Een nieuwe voeding gekocht, de oude maakte toch al veel lawaai, maar ook dat hielp niet. Andere monitor proberen, ook geen beeld. Ik liet hem maar voor wat het was. Ik had toch nog een laptop. Ik had hem niet echt nodig. Uiteindelijk eindigde hij in de kast.

Een paar maanden later begaf de laptop het. OH NEE! GEEN COMPUTER! De laptop laten bestuderen en ontmantelen door Lijn maar reparatie bleek ingewikkelder dan zelfs Lijn aankon, er werd over professionele hulp gesproken. Dus toch maar de oude PC uit de kast gehaald, schroevendraaier, alles eruit, alles erin, opstarten…. hij deed het weer ­čÖé Zelfstandig mijn eigen computertje gerepareerd. *trots* En nu heb ik de smaak te pakken. Nu ga ik een nieuwe, echte HD kopen. Is dit model wellicht een goede aanschaf?plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *