Parisian Chic en veel te veel koffie

dinsdag 7 februari 2012 15:14 uur

Dankzij de gulle Robin, die als een dolle haar boekenkast aan het uitmesten is, klaarblijkelijk, werd ik vandaag opeens de gelukkige bezitter van het boek ‘Parisian Chic’ van de elegante Ines de la Fressange. Sowieso, als je Ines de la Fressange heet, ben je al klaar natuurlijk. Qua Parijs en Chic.

Dit boek stond al een tijdje op mijn verlanglijst, dus je begrijpt dat ik er erg blij mee ben. Ik dronk twee koffies verkeerd, en Robin dronk twee cappuccino’s — ze heeft het chic zijn veel beter onder de knie dan ik natuurlijk — waardoor ik uiteindelijk stuiterend terugfietste naar kantoor.

Het mooie meisje hier links is trouwens de dochter van Ines, wist Robin me te vertellen. Als Alwine twee meter lang is begin ik ook een boek over Parijs. Gewoon omdat het kan. Tot die tijd ga ik nog minstens 100 keer Midnight in Paris kijken, mijn nieuwe lievelingsfilm.

Ook hoop ik dat ik weer snel naar Parijs ga. Heel snel, als het niet meer zo koud is in de wereld.3 reacties

 1. Charlotte

  De foto van de erwtensoep rechtsboven clasht een beetje met de Parisian Chic 🙂

  En nu wil ik dat boek ook!

  • 10e

   Haha dat viel mij ook al op… was al op zoek naar een ander plaatje. Hoewel snert wel heel erg vandaag is.

 2. Gijs

  <3 Paris. Check de volgende keer de West Country Girl, ge-wel-di-ge plek: http://sn3l.nl/9y

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *