Op wie lijkt ie toch?

vrijdag 14 september 2007 22:05 uur

Visueel ingesteld als ik ben, kan ik niet normaal naar “mensen” kijken. Mijn ogen zien een gezicht en mijn hersenen scannen vervolgens razendsnel in de herinneringenbak naar lookalikes. Mijn hoofd vindt het prettig als dingen gesorteerd zijn, ofzo. Hoe dan ook, ik heb dus BIJNA altijd bij het zien van een nieuw gezicht de volgende gedachte: “Op wie LIJKT hij/zij nou toch??” Er zijn zoveel mensen die hetzelfde zijn als andere mensen. Een voorbeeldje: ik zit gezellig naar Heroes te kijken en ja hoor, daar gaan we weer… op wie LIJKEN die Petrellibrothers nou toch…


??? vs. Adrian Pasdar


Jeroen van Koningsbrugge vs. Milo Ventimiglia

En dan hebben we het nog niet eens over Ali Larter (Susan Smit).5 reacties

 1. Bupatih

  ??? = Jeroen Willems
  Moest ook aan Peter Petrelli denken toen ik Willems zag (in KEVBDD)

 2. Ren

  Jeroen van Koningsbrugge lijkt volgens mij het meest op Coen van Vrijberghe de Koning( sjonnie uit Flodder).

 3. Sint

  Grappig dat ik, waar jij de overeenkomsten zag, nu ze zo naast elkaar staan vooral de verschillen zie… Maar dat heb je vaak met dingen/mensen die op elkaar lijken, als je ze bij elkaar ziet, is de grootste gelijkenis eraf.

 4. Peet

  Ja erg is dat he? Zijn ook veel ‘sterren’ die op elkaar lijken

 5. Nicole

  ?? = Jeroen Willems

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *