Op Sterk Water 10 jaar!

donderdag 22 januari 2009 15:13 uur

op sterk water

Gisteravond, zo had ik bedacht, zou mijn eerste uitje sinds De Geboorte van Mijn Dochter worden. Ik had alles goed voorbereid: melk afgekolft, evenement uitgezocht (zie titel), mensen gebeld, enfin, niets kon een gezellige avond uit nog in de weg staan.

Behalve dan: ikzelf. Om 18:00 uur begon ik inwendig al terug te krabbelen. Ik was immers best wel moe (al 6 weken onderbroken nachten), Alwine kon vast niet zonder mij(n borsten), toch best ongezellig voor RuSt, etc. Gelukkig had RuSt de tegenwoordigheid van geest om me het huis uit te trappen en zat ik rond 20:00 uur in de tram op weg naar het Comedy Theater.

Over de avond kan ik verder kort zijn: het was heel leuk en heel gezellig en vooral heel fijn om zoveel vrienden en bekenden weer in één klap te zien. Over tien jaar weer?4 reacties

 1. Tim K.

  Waar is mijn gezichtje???

 2. RuSt

  Heb ik nou ook zo’n gezichtje bij m’n comment?

 3. 10e

  Een lichte teleurstelling: Alwine lag heel diep te slapen en had mij(n borsten) in het geheel niet nodig! Ik heb mijn borsten moeten troosten met de kolf 😉

 4. Linda

  …en hoe was het thuiskomen? 😉

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *