Ongeluk bij een Geluk

woensdag 11 februari 2009 21:11 uur

Ojee, mijn moeder is ten prooi gevallen aan den gladheid vanmorgen en zit nu helaas met een scheurtje in het bekken thuis aan de pijnstillers (zie foto hiernaast). Hartstikke zielig natuurlijk, dus zijn Alwine en ik op ziekenbezoek geweest. We hebben daarna bij Opa Emil en Oma Erika gegeten en ook dat was bijzonder gezellig!

En dan nu het goede nieuws: Alwine heeft vannacht 5 uur ononderbroken geslapen. Vijf Uur! Ik was er dusdanig van in de war dat ik het niet geloofde, nog steeds niet, maar gelukkig hielp mijn meestgebruikte iPhone App me uit de droom. Pfoe.

Erika en Alwine2 reacties

  1. Suus

    Sorry, moet het even kwijt: Wat is ze mooi!

  2. Maris

    Kijk, die coole tool had ik nou ook wel willen hebben. Want dan had ik van die briefjes met L/R, daar keek ik dan op en als ik terug liep naar de bank was ik het alweer vergeten ­čśë
    Erg h

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *