old computer, had a mac

zondag 10 januari 2010 10:00 uur

Volgens mijn zojuist teruggevonden stageverslag van mijn stage bij Paul Kuit Design van lang, lang geleden (om precies te zijn in 1997, is dat ECHT alweer 13 jaar terug??) was de techniek weliswaar nog niet wat het nu is, ik was WEL al trotse werknemer op een Apple. Oh man, dat waren nog eens tijden. We pakken het verslag er even bij:

Stageverslag

stage PKDG Bussum

Ach ja, de goede, oude tijd. Gaan we nog twee jaar verder terug, komen we deze schokkende afbeelding tegen, waarop te zien is hoe ik ongetwijfeld in slaap ben gevallen terwijl ik wacht tot Illustrator 5.5 klaar is met opstarten.

Grafisch Lyceum Amsterdam1 reactie

  1. Pietje Puk

    Hey, zo’n pizzadoos LC heb ik ook nog gehad! Met wel 4mb intern geheugen…

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *