Niet te geloven!

maandag 5 april 2010 18:12 uur

wasaMidas had een beetje ruzie met papa. Midas werd zo boos dat hij huilend naar zijn kamer werd gestuurd. Na eventjes gewacht te hebben ging ik eens even verhaal halen. In zijn kamer trof ik een boze Midas op zijn bed aan, mokkend met zijn rug tegen de muur en zijn armen over elkaar. Ik trok hem bij me op schoot en vroeg wat er nou precies aan de hand was.

‘Nou, ik wilde een cracker met smeerkaas maar toen was er geen smeerkaas en toen wilde ik plakjes kaas en toen had papa de VERKEERDE plakjes gedaan en die wil ik niet en toen heeft papa hem opgegeten!’

‘Maar Midas, de smeerkaas is ook op, we moeten even nieuwe kopen in de winkel.’

En toen gebeurde het, uit zijn tenen:
‘NIET TE GELOVEN!’
riep hij, en stortte zich huilend in mijn armen.

Het is allemaal goed gekomen hoor, Midas heeft sorry gezegd tegen papa en ik ben even smeerkaas gaan halen in de winkel. ‘Oh ik vind dat zo vreselijk lekker! Twee stippencrackers met smeerkaas!’
En daar doe je het voor.plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *