Niet kies

woensdag 3 december 2008 09:25 uur

Het zal toch niet waar zijn…

Net als tijdens de zwangerschap van Midas trakteert mijn lichaam mij op KIESPIJN. Helse kiespijn. Helse verschrikkelijke kiespijn. Dit in combinatie met ernstige keelpijn, gruwelijke verkoudheid, een gezellig hoestje en knallende koppijn heeft ervoor gezorgd dat mijn humeur tot een dieptepunt is gedaald.

Daar mijn eigen tandarts geen tijd voor me heeft vandaag kan ik om 10:00 uur bellen met tandarts Petra, die dat hopelijk wel heeft. Ik houd je op de hoogte.

Het voordeel van al deze mis?re is dat alle harde buiken en krampen nauwelijks nog op te merken zijn door al die stoorzenders in mijn hoofd.

update: Ik kan om 16:20 uur terecht. Dan al? Ja, dan al.

update (2): Diagnose van de tandarts: bijholteontsteking. Gelukkig geen lange sessies in de tandartsstoel dus en de wetenschap dat het vanzelf beter zou moeten worden. Realiteit: lig nu met 38.1 ?C te rillen in bed mijn neus zo veel mogelijk vrij te houden met spray en stomen. Op naar de beterschap! En dat de baby nog maar even mogen blijven zitten.

update (3): Na een nacht met koorts voel ik me al wat beter. De pijn is gezakt. De baby zit nog op zijn plek.4 reacties

 1. Djoizz

  Nu zijn we een week verder…. zit de baby nog steeds op zijn plek?

 2. Linda

  Och arme… Ik hoop dat je ‘kiesmatig’ nu (10 voor 6) de ergste ellende achter de rug hebt. Zal voor je duimen…

 3. Michiel

  Heel veel beterschap gewenst en succes bij tandarts Petra vanavond… wij zullen het glas op jou, Midas, de ongeboren vrucht en je tanden heffen… zo zijn wij! X,

  -Michiel

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *