Nicolas, oh Nicolas

woensdag 6 januari 2010 13:00 uur

Tot groot ongenoegen van RuSt koester ik al sinds jaar en dag een gezellige voorkeur voor Nicolas Cage. Dit ongenoegen hangt overigens, als ik RuSt mag geloven, volledig aan de persoon Cage, en niet, zoals je misschien dacht, aan het feit dat ik romantische fantasieën koester betreffende een acteur, of nou ja koester, koesterde moet dat zijn, maar goed.

Deze gezellige voorkeur is nergens concreet op gebasseerd, want hij mompelt, heeft een raar gezicht, loopt te pas en te onpas met zijn spierballen te zwaaien (ieks) en is in vrijwel elke film dronken, nou ja, dat speelt hij dan, neem ik aan, hoe dan ook, ik weet dus niet precies WAAROM ik hem leuk vind. Ik weet eigenlijk niet eens meer zeker OF ik hem nog wel leuk vind maar sommige dingen blijven nu eenmaal in je systeem zitten.

Dit allemaal terzijde, ik vond gisteren een website die ik volledig begrijp: Nic Cage as Everyone, voor iedereen die graag zou zien dat hij in elk mogelijke film en serie de hoofdrol speelt. Briljant.plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *