Nagellak

woensdag 11 mei 2011 14:12 uur

Sinds ik vorig jaar gestopt ben met nagelbijten, ben ik in de ban geraakt van nagellak. Ik lak mijn nagels dat het een lieve lust is en ik word er gelukkig steeds beter in. Nagellakken is namelijk ontzettend moeilijk!

De mooiste nagels die ik ken zitten aan de handen van iemand met wie ik meerdere malen per week de lunch deel. Jaloers kijk ik hoe haar nagels wat boterhammen smeren, en beleggen, en snijden. Ze heeft de meest perfecte nagels van de hele wereld. Ze heeft ook een weblog waarop ze de meest exquise nagellakken demonstreert: lacquerized.com.

Gelukkig is nu het illustere Nagelfestival gaande in een Kruidvat bij jou in de buurt, wat erop neerkomt dat je twee nagellakken kunt kopen voor de prijs van één. Iets wat ik zojuist ook naarstig van plan was maar de plaatselijke damesbevolking was me al voor geweest en had het hele rek leeggekocht.

Mijn nagels zijn nog verre van perfect maar gelukkig ben ik niet de enige: Mascha van Beautygloss zoekt bijvoorbeeld iemand met perfecte handen die nagellak wil demonstreren op haar website. Ikzelf kom helaas niet in aanmerking want mijn nagels zien er nog steeds een beetje uit alsof ik een ongelukje heb gehad in de keuken.1 reactie

  1. anna-maria

    Begrijp ik het goed? Vorig jaar gestopt met nagelbijten

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *