My Life Story

zaterdag 13 februari 2010 23:00 uur

Op internet kwam ik deze tegen:

en reageerde daar zo op:

en RuSt reageerde door het me kado te doen:

Een nietValentijnskado!

en hij deed het niet op Valentijnsdag en RuSt is kick.2 reacties

 1. 10e

  @anna-maria Wees blij! Niets zo erg als op Valentijnsdag in een restaurant zitten VOL met stelletjes die elkaar niets meer te zeggen hebben en zwijgend een vorkje wegprikken. Overal waar je kijkt, stelletjes, probeer het je voor te stellen! Brr.

 2. anna-maria

  Jullie hebben me aangestoken. Nadat ik Rust deze week had opgehangen ( ??) besefte ik dat ik ook in de valkuil der burgelijkheid was gevallen. hij vertelde trots dat valentijn bij jullie niet werd gevierd…

  Resultaat; zwager en schoonzus zitten nu in mijn lievelingsrestaurant Lieve aan de Herengracht OP MIJN RESERVERING!

  En ik zit thuis met een huis vol groezelige was, aangekoekte Pasta afwas en logeetjes onder de negen.

  Bedankt he!

  ­čśë

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *