Moederdag (3)

zondag 10 mei 2009 13:49 uur

Ik heb een (vrij ingewikkelde) formule bedacht voor deze dag:

x kinderen + y partners = xy cadeaus

Omdat je nu misschien denkt, wat is dat voor een vrij ingewikkelde formule?, zal ik het even voor je uitrekenen: ik kreeg vanmorgen DRIE cadeaus! En ik vermoed dat bovenstaande formule ook opgaat voor andere feestelijke dagen zoals daar zijn: verjaardagen, kerstmis en het halen van d’één of andere prestatie. Deze kan worden bijgeschreven op de lange lijst der voordelen van het hebben van meer dan 1 kind.

Hieronder wat beeldmateriaal van de cadeaus:

Een ketting van Midas!Plantje van AlwineHet is goud!2 reacties

  1. 10e

    Zinzy: Dankjewel! Ik vind jouw log ook heel gaaf, ik zit al de hele tijd te lezen en je Flickrfoto’s te bekijken en andere dingen te doen die misschien een beetje raar zouden zijn in het ‘echte leven’ (lees: stal-ken).

  2. Zinzy

    Kijk, op zo’n moment wil ik dan ook kinderen. Al die lieve zelfgemaakte dingetjes enzo.

    Wat heb je een leuke blog!

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *