Mijn Man wint Dutch Bloggie!

vrijdag 21 maart 2008 09:16 uur

Mocht ik ’s avonds opeens weer naar Den Haag. Mijn Man was genomineerd voor wel TWEE Dutch Bloggies. Bovendien had ik wel zin om oude en nieuwe bekenden te zien, bier te drinken en een beetje loos te zitten twitteren. Bovendien was ik wel benieuwd hoe Pieter Jouke de avond zou opleuken.

Om een lang verhaal kort te maken: Mijn Man won een Dutch Bloggie (Beste Vormgeving), het bier was gratis, Pieter Jouke was natuurlijk vet grappig en de oude en nieuwe bekenden waren ruimschoots aanwezig. Een meer dan geslaagde avond dus.

Kleine kanttekening nog: wanneer heeft die coup die de twitterazi pleegden op het bestuur van de blogscene plaatsgevonden? Ik moet toch meer gaan opletten vrees ik (en meer gaan bloggen, want inmiddels kent niemand mijn website meer)(of misschien weer eens met laag uitgesneden kleding achter de webcam gaan zitten?).

We gaan beginnen! Jeeeeeej rust heeft gewonnen!3 reacties

  1. 10e

    @Anna-Maria: eh…. lekker ok, maar blond??

  2. Anna-Maria/ Puur*

    O, dus dat is je man…lekker blond ding

  3. GJ

    Dat was vroeger 10tje.. Toen het nog gezellig was ­čÖé

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *