Midas weet wat hij wil worden

vrijdag 30 maart 2012 10:37 uur

Midas achter de knoppen, met Jeroen Kijk in de Vegte en Mattie Valk

Vanmorgen, toen ik voor de zevende keer naar Qmusic reed om in de Goeiemorgenshow een recensie voor te dragen, reed Midas met me mee. Hij vond het erg spannend allemaal, zo spannend zelfs dat ik er ook helemaal zenuwachtig van werd. Onderweg luisterden we naar de radio. Eenmaal in de studio keek hij zijn ogen uit. Ik had hem strikte instructies gegeven dat hij onder geen beding geluid mocht maken als hij de rode lampjes zag. ‘Wat is het hier hoog, hè,’ zei hij, terwijl hij naar de metro keek die ergens in de diepte voorbij reed.

Helaas had ik hem iets tè goede instructies gegeven, want toen Jeroen hem opeens iets vroeg durfde Midas niet meer te antwoorden, de rode lampjes stonden immers aan! Na afloop mocht Midas nog even op de DJstoel zitten en legde Mattie hem snel uit waar sommige schuifjes voor zijn. Ik zag aan Midas dat hij het meer dan fascinerend vond. Terwijl we weer naar de auto liepen zei hij: ‘Ik wil later ook DJ worden, maar ik hoop wel dat jij en papa dan niet dood zijn want dan kunnen jullie naar me luisteren.’plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *