midas is ziek

zondag 22 april 2007 19:28 uur

Mijn lieve, kleine Midas heeft zijn eerste dagen op het kinderdagverblijf met een fikse verkoudheid moeten bekopen… het mannetje snottert en huilt, ik heb hem nog niet eerder zo miserabel uit zijn oogjes zien kijken. Mijn moederhart doet pijn… en dan is dit nog maar een griepje!4 reacties

 1. astrid

  haha, en dit is pas de eerste. want al die kudkids nemen alle bacillen van thuis mee, en geven ze aan jouw intelligente, mooie, lieve, sociale moppie. be prepared!! oh, en nog erger, dat dan de telefoon gaat tijdens een vergadering, dat je liefje koorts heeft en of je hem meteen kunt halen… welcome to motherhood!

 2. Peet

  Oh dat lijkt me inderdaad niet leuk! Wees maar extra lief voor hem. Moederliefde heelt alle pijn 😉

 3. david

  Da’s ni leuk 10e. Evita (onze kleine) ging ook naar babyschool (zo heet het hier in Letland) en na een paar succesvolle middagen . . . . . snot!
  Slecht slapen, ’s nacht veel wakker (eerst omdat je wat hoort, dan omdat je niets hoort) . . .
  Vaderharten breken ook 🙂

 4. Mediameisje

  Ik bedacht het me laatst nog, als ik ooit een kindje krijg, breng ik hem sowieso af en toe naar een kinderdagverblijf, of het nu nodig is of niet. Je kunt die nare ziektes maar allemaal gehad hebben. Worden ze sterk van!

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *