Mensen die ik ken…

zondag 20 augustus 2006 11:15 uur

Mensen die ik ken die mijn moeder hebben gekend ~ Arjen Lubach

Het is eindelijk zover… Zolang Arjen al een mens is dat ik ken is hij bezig met dit boek. Gistermiddag stond ik in Scheltema een exemplaar af te rekenen. Een ECHT boek. Met een omslag. Op een tafel. Een hele stapel. Deze nieuwe roman wordt online gelanceerd met een zgn. “boektrailer” welke je kunt bekijken op arjenlubach.nl. Als je wegens de regen geen zin hebt om naar Scheltema te gaan kun je het boek ook alvast bestellen bij bol.com. Het is een GOED boek. Het is overigens meer dan dat, maar lees het zelf maar, dan kom je daar achter.

NB Het is dus niet zo dat IK op een tafel stond terwijl ik het boek aan het afrekenen was.
En al helemaal niet op een hele stapel tafels, ik ben zwanger ja!plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *