LUNA & 10E OPENEN HET WEBLOGSEIZOEN

vrijdag 22 oktober 2004 13:58 uur

Het wordt weer wintertijd. Volgende week zaterdagnacht om 3.00 gaat de klok een uurtje terug en daarmee worden de dagen korter en de nachten langer. Een ideaal moment om het weblogseizoen te openen, want ervaren log-schrijvers en log-lezers weten dat hoe meer donkere uren een dag heeft, hoe meer weblogs ge-update worden. En zo’n weblogseizoen hoort natuurlijk geopend te worden door de huidige weblogqueens van Nederland; Luna en 10e!

Wij hebben geen last van valse bescheidenheid! Zaterdag 30 oktober om 12.00 beginnen Luna en ik met non-stop-loggen. En wij gaan 24+1 uur door, tot zondag 31 oktober, 12.00 om precies te zijn. Minstens elk uur een update in woord of beeld. En 24+1 uur non-stop webcammen. En ook 24+1 uur bereikbaar om te chatten (met MSN), te mailen, of te bellen (met Skype).

En, ook heel leuk, Luna en ik gaan loggen op bestelling! Wij schrijven en fotograferen nu eens niet wat wij willen, maar wat onze lezers willen! Titels, thema’s, ideeën, vragen, suggesties; we zien ze graag terug in onze reactietools of op ons mailadres. Ook zijn wij nog op zoek naar sponsors voor dit evenement. Dus wil je je log of bedrijfsnaam op een shirtje of anderszins terugzien op de webcam of op andere wijze, neem dan contact met ons op!

Zaterdagnacht is het Halloween en ook dat gaan we vieren. Het beloofd een kekke dag en nacht te worden. Wij hebben er heel veel zin in. Daarna, zouden Luna en ik het leuk vinden om samen met een aantal van onze lezers op zondag 31 oktober om 13.00 te lunchen in café De Jaren in Amsterdam. Iedereen is welkom.

www.weblogqueens.nl

En uiteraard, omdat wij geen weblog-mietjes zijn, maar weblogqueens, zullen wij het weblogseizoen ook weer naar behoren afsluiten. Op 27 maart 2005, als de zomertijd weer begint, gaan we 24-1 uur loggen.6 reacties

 1. business loans

  That is well known that cash can make us free. But how to act when somebody doesn’t have cash? The one way only is to get the mortgage loans or collateral loan.

 2. JimmieHays33

  This is understandable that money makes people free. But what to do when one has no cash? The one way only is to receive the lowest-rate-loans.com and just commercial loan.

 3. violet

  Hi you have a nice homepage

 4. carole

  Hi you have a nice homepage

 5. mirian

  Hello! Very interesting and professional site.

 6. yasmin

  Very interesting & professional site. You done great work.

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *