LOPENDE ZAKEN

dinsdag 8 november 2005 17:56 uur

Is het al weer 8 november? Oi. Ok. Wat ik de afgelopen dagen gedaan heb: Janine voor het eerst in haar nieuwe huis bezocht, een voorstelling van Op Sterk Water in het buurthuis van Warfhuizen bekeken, een avondvullend programma ter gelegenheid van het Prins Bernhard Cultuurfonds aanschouwd in Groningen, mijn haar laten knippen door Henry, vele uren in de nieuwe auto van Arjen L. gezeten, de vader van Arjen L. bezocht in Friesland, en zo nog wat dingen. Met vandaag daar nog bij: Michiel op bezoek hebben die mij mijn langverwachte verjaardagskado overhandigde tijdens de lunch!

foto’s: Michiel’s telefoon

Dingen die ik niet gedaan heb maar misschien beter wel had kunnen doen: de was, de was, de was.

Andere lopende zaken: een nieuwe website voor FunWorks! Binnenkort! Nieuw nieuw nieuw!

Ik zal zodadelijk bij thuiskomst dit stukje voorzien van links en plaatjes. Nu ga ik eerst naar huis.plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *