Like This Book

» likethisbook.com

zondag 2 januari 2011 09:39 uur

Ik vroeg me al af waar alle activiteit die ik genereerde op Facebook bleef. Het is toch altijd wat schimmig en ik heb nog nergens handige tools om te kunnen zoeken in je Facebookarchief gevonden. (Zie ook: “Waar zijn mijn likes op Facebook?”.)

Maar blijkbaar kun je al je data gewoon downloaden. Wat nog veel leuker is, je kunt er nu ook (voor slechts $15) een boek van laten maken. Al je statusupdates en foto’s van 2010 in een handig overzicht. Hoe dat verder in zijn werk gaat zie je op likethisbook.com. Ik ga in ieder geval de mijne bestellen, althans, zodra Facebook klaar is met mijn gegevens verzamelen. Heel vreemd, maar dat duurt bij mij nogal lang.

Zodra ik hem binnenheb meer hierover.

Via @ernohanninkplaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *