Leuke dingen doen

maandag 7 januari 2013 13:59 uur

Op de website leukedingendoen.nl geef ik tips hoe je je kinderen kunt vermaken. Of jezelf. Of beide. Volgende week geef ik wat tips over hoe je kinderen kunt maken.

Wat is het geheim van de manier waarop jouw gezin draait?
‘Ik neem de kinderen altijd zo veel mogelijk mee naar alles. Altijd al gedaan ook. Mijn kinderen logeren al vanaf hun geboorte regelmatig bij opa en oma. Ze passen zich daardoor makkelijk aan aan nieuwe omgevingen. Verder heb ik een ontzettende hekel aan leeftijdsadviezen op speelgoed. Als je die opvolgt mag je kind alleen met lapjes stof spelen tot ze drie jaar oud zijn.’

Je bent altijd aan het werk. Wat vinden je kinderen daarvan?
‘Werken is een groot onderdeel van ons leven. De kinderen weten niet beter. Thuis wordt vaak na het avondeten gewoon weer doorgewerkt, maar dan liggen ze al in bed. Het grootst mogelijke uitje zo’n beetje is als ze, door studiedagen of iets dergelijks, mee mogen naar kantoor. Hier wordt dan ook vaak om gezeurd ’s morgens: ‘Mama, mag ik mee naar het werk?’plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *