LEKKERE LUIE ROTDAGJE

zaterdag 8 oktober 2005 18:29 uur

Mijn lekkere luie rotdagje (? A.H. Lubach, 2005) werd wreed verstoord toen we per fiets zouden afreizen naar Lust om daar te lunchen. “Mijn fiets is weg.” zei ik tegen RuSt. Na een flinke inspectie van de buurt (d.w.z.: RuSt inspecteerde de buurt, niet dat alle buren zich er mee gingen bemoeien o.i.d.) kwam ook hij tot de conclusie “Je fiets is echt weg.”
De lunch zelf was bijzonder gezellig:Een leven zonder fiets in Amsterdam is een soort van onmogelijkheid. Ik moest dus een nieuwe fiets hebben. Na verschillende fietsenzaken te hebben geraadpleegd kwam ik uiteindelijk tot deze koop:De aankoop moest natuurlijk meteen gevierd worden met een klein fietstochtje:plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *