Koninginnedag

donderdag 30 april 2009 20:39 uur

de buit

We werden als gezin pas om half 8 wakker, dus lekker vroeg vertrekken zat er niet meer in. (Overigens: Alwine sliep vanaf 23u00 tot 3u00, dus dat was al een hele verbetering, met dank aan rijstebloem.) (Ze sliep natuurlijk wel meer die nacht, maar een een stuk van 4 uur onafgebroken is Heel Fijn!)

Eenmaal op pad wilde Midas eigenlijk het liefste in zijn buggy blijven zitten. En dat terwijl we hem toch voorbereid hadden met zinnen als “we gaan speelgoed kopen” en “dat mag je zelf uitzoeken!”: Midas bleef stug zitten en keek wat om zich heen.

Totdat zijn oog al vrij snel op een politiemotorfiets viel. Die wilde hij wel! Nadat we geconstateerd hadden dat het achterwieltje defect was mochten we hem gratis meenemen. (€0,-) Midas was vervolgens wederom niet van zijn plek te krijgen terwijl hij de motor stevig vastklemde. Na lange tijd sprong Midas opeens op: hij had iets gezien! Een heuse “ga-aasje!”. Mama onderhandelde er nog even 3 autootjes bij (€3,50) en toen was hij de trotste bezitter van de auto-opslag.

Onze wandeling eindigde in het Vondelpark, waar we snel weer afhaakten wegens erg druk en moeie Midas. Op de weg naar buiten kwam er een reporter langsrennen met cameraman. En we hoorden een vrouw door haar telefoon zeggen: “Heb je het al gehoord? Van Beatrix?” Het tweede deel van onze dag dat we na Midas’ middagslaapje hadden gepland hebben we begrijpelijkerwijs afgelast.2 reacties

  1. fashiontweet

    wat een mooi plaatje en lief gezinnetjes verhaaltje… tja dat krijg je he dat ik dat lief ga vinden…

    xxx

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *