Koning van de Koffieautomaat

woensdag 17 september 2008 09:27 uur

Vanmiddag presenteert Pieter Jouke (samen met Michiel Peereboom en Victor Mastboom) zijn boek Koning van de Koffieautomaat.

Ik moet het natuurlijk eerst nog LEZEN voor ik er wat zinnigs over kan zeggen, maar de samenvatting belooft veel goeds.

(Dat ik uit eigen ervaring weet dat Pieter, hoe zeg je dat, KEIgrappig is, belooft ook veel goeds.)

Gefeliciteerd! Dit ogenschijnlijk onschuldige boek gaat ervoor zorgen dat uw carrière in de lift komt en dat die lift ook nog eens de goede kant op gaat. Dankzij deze zelfhulp-doe-cursustraining wordt u de held van uw kantoor. Binnen een mum van tijd zit het gehele middenmanagement tijdens vergaderingen de uitspraak van uw naam te oefenen, durft u eindelijk toenadering te zoeken tot die aantrekkelijke collega, mag u kiezen wie er voor uw nieuwe functie wordt ontslagen en krijgt u het salaris, het huis en het nieuwste Kia-model dat u verdient.

Dan ga ik mij nu eerst snel bij mijn eigen koffieautomaat verschansen: die van 925. Hoiie!2 reacties

  1. Mr Apollo

    Haha, erg grappig filmpje.
    Ik weet ineens een heel leuk kadootje voor mijn verjaardag…

  2. Kalender

    Leuk idee, koffie werkt 😉

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *