Klikspaan (Groningen)

zondag 6 februari 2005 00:04 uur

Zojuist, dames en heren, heb ik Martine achtergelaten in een cafe genaamd de Klikspaan. In eerste instantie dacht ik: moet ik Martine nu wel achterlaten in een cafe dat de Klikspaan heet, in gezelschap van onbekenden met ringbaarden, maar uiteindelijk besloot ik dat er ergere plekken zijn om Martine achter te laten, zoals een begraafplaats op Schiermonnikoog, station Lelylaan of de negende hole van een golfcourse in North Carolina.
Martine heeft vooralsnog Groningen slechts mogen ervaren in de vorm van het Groninger Museum en ik denk dat cafe Klikspaan een waardevolle toevoeging zou kunnen zijn. Ik drink nog een kopje thee in het huis van onze gastvrouw, Janine (de Claudia de Breij van het Noorden) en ik kijk een slechte film met Leonardo Dicaprio en Meryl Streep. Dat wil zeggen, ik kijk hem met Wart (de Claudia de Breij van Rotterdam) en Joost (mijn broertje), maar nou ja… u snapt het.
Een fijne nacht toegewenst. Morgen volgen ongetwijfeld foto’s.8 reacties

 1. micheal

  This is the coolest La Cocina.

 2. edna

  Hello! Very interesting and professional site.

 3. misty

  Hope you come back soon!!

 4. brandy

  This is the coolest La Cocina.

 5. bill

  Hi there! Your site is cool!

 6. augustina

  Thanks for the special work and information!

 7. becky

  you have to help me out with mine…

 8. lizbeth

  Very interesting & professional site. You done great work.

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *