Kill en Attack

vrijdag 15 januari 2010 14:54 uur

Hier, als in op de Nieuwe Herengracht, alwaar RuSt en ik kantoor houden, heeft men de gewoonte om na het lunchen in een urendurend (gevoelstijd) tafelvoetbalspel te verzanden. Op zich heel leuk natuurlijk, maar ik vind er niets aan en doe dus nooit mee. En dan krijg je net zoiets als met mensen die roken, die weten altijd NET even meer dan jij, i.v.m. overleg bij de voordeur waar jij dan met je gezonde gedrag niet bij bent geweest.

Nu ja, lang verhaal kort, sinds gisteren is het tafelvoetballen vervangen door iets dat ik nog WEL ken uit mijn jeugd: platformshooteren! WHOOHOO! Nu kan ik dus eindelijk meedoen en meeschelden en welja, daar sla ik meteen in door en heb nu al een soort van vete met jan en alleman, oi, bloedfanatiek ben ik. Illegale speltips zijn meer dan welkom in de comments.

Op dit plaatje zien we hoe ik kantoorgenoot Jesse omver ga schieten ongeacht of hij in mijn team zit of niet.7 reacties

 1. DIAZ18NAOMI

  I had got a desire to start my own organization, but I didn’t have enough amount of money to do it. Thank goodness my fellow recommended to utilize the loans. Therefore I received the commercial loan and realized my dream.

 2. b°b

  heb je idclip en idkfa al geprobeerd? of prince/megahit offeh… ken sent me?

 3. 10e

  Nee Jaap, dat is dus heel kick. Maar misschien was ik niet duidelijk genoeg in mijn stukje.

 4. Jaap

  Ik dacht dat platformshooteren airhockeyen was, dat vind ik tenminste leuker dan voetballen ­čÖé

  Achter de computer alleen maar mensen doodschieten, dat is toch beetje saai?

 5. dorine

  Zo te zien eindelijk een spel waar ik

 6. Richard

  Try the headshot!!

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *