kiek.org

zondag 30 oktober 2011 12:47 uur

Wat ooit begon als een vriendin van mijn toenmalige verkering, groeide uit tot mijn kantoorgenote, mijn buurvrouw en gewoon een vriendin zonder die verkering ertussen. (Die ook allang weg is joh.) Ooit had ze een weblog dat mijn lievelingsweblog was, en was ze een grote inspiratiebron voor mijn huidige weblog. Helaas werd haar weblog wat minder huidig en verdween spoorloos, maar binnenkort is het terug, heeft ze me beloofd! Ondertussen heeft ze een nieuwe website waarop je haar werk kunt bewonderen en heeft ze ook nog een andere oude website opgeduikeld. Instagram avant la lettre mensen! Daar kunnen jullie allemaal een voorbeeld aan nemen.2 reacties

  1. Kiek

    Ik vind jou lief! En die rollen zijn nu helemaal omgedraaid, trouwens ­čśÇ

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *